Actualitate

Femeia care a aruncat în aer blocul din Florești a mai fost condamnată în trecut pentru UCIDERE DIN CULPĂ!

Femeia acuzată că a provocat explozia dintr-un bloc din localitatea clujeană Floreşti şi arestată pentru distrugere a fost condamnată, în anii '80, după ce şi-ar fi ucis copilul nou-născut, potrivit unor surse judiciare.

În încheierea penală a Judecătoriei Cluj-Napoca, prin care s-a dispus arestarea Margaretei Jula, sub acuzaţia de distrugere, după ce a deşurubat un racord de gaz din apartamentul său din Floreşti, provocând o deflagraţie în bloc, se arată că procurorii au motivat că aceasta reprezintă un pericol social şi pentru că "a comis un omor".

"Reprezentantul Parchetului susţine propunerea privind luarea măsurii arestării preventive faţă de Ainculpată pe o perioada de 29 zile. Inculpata a săvârşit infracţiunea pentru care legea prevede pedeapsa închisorii mai mare de patru ani, iar lăsarea ei în libertate prezintă un pericol concret pentru ordinea publică. .(...) Un asemenea pericol s-a dedus în speţă din gravitatea faptei, din modul concret în care aceasta a fost săvârşită, din conduita inculpatei în societate (a comis un omor), precum şi din atitudinea pe care acesta a avut-o după comiterea faptei (atitudinea în timpul urmăririi penale de emitere de declaraţii contradictorii fără explicaţii plauzibile)", se menţionează în încheierea penală, potrivit realitatea.net.


Conform unor surse judiciare, în anii '80 Margareta Jula a făcut închisoare pentru ucidere din culpă, fiind acuzată că şi-a omorât copilul nou-născut.

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter