Actualitate

ACCIDENT cu 7 victime pe Autostrada A3- Trei dintre victime sunt polițiști la IPJ Cluj

Trei poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj şi un al patrulea poliţist dintr-un alt judeţ au fost răniţi grav într-un accident de circulaţie petrecut vineri seara pe breteaua ce leagă A3 de drumul european E81, spre Gilău.

Pe lângă aceste victime, în accident au mai fost rănite alte trei persoane. Potrivit IPJ Cluj, în accident au fost implicate două autoturisme.

“Accidentul a avut loc la ora 21.20 pe breteaua ce leagă autostrada A3 de Gilău. Şoferul unui autoturism, în vârstă de 35 de ani, care circula din direcţia Alba Iulia-Gilău a pătruns pe contrasens unde s-a izbit de un alt autoturism care circula regulamentar din direcţia opusă condus tot de un şofer în vârstă de 35 de ani. Din primul autoturism a existat o persoană rănită grav şi alte trei persoane rănite uşor, iar din cel de-al doilea autoturism o persoană a fost rănită grav şi două persoane rănite uşor. În total au rezultat şapte victime”, a precizat Anca Sidonia Bolba, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.

Aceasta a confirmat informaţia că printre răniţi se aflau angajaţi ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj. “În prima maşină, ce avinovată de producerea accidentului, se aflau trei poliţişti, trei de la IPJ Cluj şi unul de la alt judeţ. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acesta nu consumase băuturi alcoolice”, a mai spus Bolba.

Ultimele Stiri
abonare newsletter