Actualitate

Vezi ce nereguli au fost găsite în cluburile ”fierbinţi” ale Clujului!

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Cluj a efectuat în noaptea de 22-23.06.2013 mai multe verificări la operatorii economici care prestează servicii de alimentaţie publică, pe timp de noapte -baruri, cluburi. În urma acestor verificări cluburile Euphoria, After Eight, Diesel, Vertigo, Bamboo şi My Way au fost amendate. Vezi ce nereguli s-au descoperit în fiecare bar în parte!

Veselă murdară, băuturi expirate şi lipsa spaţiului pentru nefumători au fost doar câteva dintre neregulile descoperite de inspectorii de la Protecţia Consumatorului în cluburile din centrul Clujului Veselă murdară, băuturi expirate şi lipsa spaţiului pentru nefumători au fost doar câteva dintre neregulile descoperite de inspectorii de la Protecţia Consumatorului în cluburile din centrul Clujului

Cele mai multe nereguli s-au găsit în EUPHORIA PUB. Aici, inspectorii CJPC Cluj au descoperit produse expirate, coşuri de gunoi fără capac, lista meniului incomletă, personal fără ecusoane, iar spaţiul pentru fumat nu era delimitat corespunzător.

În After Eight de asemenea nu au fost respectate prevederile legale privind fumatul în spaţiile publice închise, unitatea neavînd un spaţiu pentru nefumători, iar unele băuturi erau depozitate direct pe paviment.


Nici în Diesel Club nu exista un salon pentru nefumători, coşurile de gunoi nu aveau capac, iar în plus, nu era afişată autorizaţia de funcţionare.

În VERTIGO s-au constatat nereguli în ceea ce priveşte dezinfecţia veselei şi au fost descoperite pahare murdare.
                                                                                                                      
În Bamboo şi My Way s-a constatat doar lipsa spaţiului destinat fumătorilor.


Pentru neregulile găsite de inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 22500 lei şi au fost dispuse măsuri de intrare în legalitate.

 

abonare newsletter