Actualitate

O actriţă celebră a lansat un serviciu de alăptare vegan. Vezi despre cine este vorba!

Actriţa americană Alicia Silverstone a lansat programul Kind Mama Milk Share, un serviciu de alăptare vegan, prin care mamele care au un surplus de lapte sau au nevoie de acest aliment pentru a-şi hrăni natural copiii se pot ajuta reciproc, conform Mediafax.ro.

Actriţa, care are un băiat în vârstă de doi ani, Bear Blu, cu soţul ei, Christopher Jarecki, a înfiinţat programul Kind Mama Milk Share pentru a le ajuta pe mamele care nu pot produce destul lapte pentru copiii lor, informează femalefirst.co.uk.

Într-o postare pe blogul personal, thekindlife.com, Alicia a dezvăluit de unde a pornit ideea ei, exemplificând: "Acum câteva săptămâni, o femeie pe care o cunosc a dat naştere unui copil. Ea mi-a trimis un e-mail prin care mă informa cum merg lucrurile. A făcut tot posibilul ca bebeluşul ei să aibă un început de viaţă sănătos şi fericit, astfel că s-a hrănit pe parcursul sarcinii cu alimente sănătoase; a născut acasă şi a plănuit să-şi alăpteze copilul până când acesta nu va mai dori (să fie hrănit astfel, n.r.)".


"Dar, din cauza unei intervenţii chirurgicale de reducere a sânilor, ea a aflat că nu va putea produce destul lapte pentru copil. Ea a încercat să găsească ajutor în comunitatea celor care donează lapte, dar i-a fost imposibil să descopere ce stil de viaţă au adoptat mamele din grupul respectiv", mai scrie actriţa americană pe blogul personal.

De asemenea, Alicia Silverstone le-a îndemnat pe mamele care au nevoie de lapte sau care doresc să doneze lapte să se implice în acest program.


"Multe femei au, din păcate, această problemă şi nu există niciun motiv pentru care acestea să nu le poată oferi copiilor lor un început sănătos, prin alăptare. Şi, pentru că suntem o comunitate minunată, care recunoaşte importanţa unei alimentaţii sănătoase, m-am gândit să le sprijinim pe mamele care au nevoie de o mână de ajutor în cele mai importante momente din viaţa lor. De aceea, am decis să începem programul Kind Mama Milk Share, o cale prin care mamele se pot ajuta între ele. Dacă ai un surplus de lapte, postează un mesaj. Dacă ai nevoie de lapte pentru copilul tău, de asemenea, postează un mesaj. Gândeşte-te la toţi copiii pe care îi putem ajuta", concluzionează vedeta americană.

 

Etichete: actrita americana
Ultimele Stiri
abonare newsletter