Actualitate

Peste o sută de persoane, salvate, din calea viiturilor, în ultimele 24 de ore

116 persoane care au rămas blocate în urma viiturilor, cele mai multe din judeţele Giurgiu şi Vaslui, au fost salvate în ultimele 24 de ore de către pompierii din cadrul Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă,informează Ministerul Afacerilor Interne (MAI), conform Mediafax.ro.

"În ultimele 24 de ore, peste 600 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne, în special pompieri din Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă, au acţionat pentru limitarea şi înlăturarea efectelor fenomenelor hidrologice şi meteorologice periculoase, înregistrate în localităţi din 11 judeţe ale ţării şi municipiul Bucureşti", se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Interne.

Potrivit MAI, în ultimele 24 de ore au fost salvate din calea viiturilor 116 persoane, cele mai multe din judeţele Giurgiu şi Vaslui, unde au fost sesizate 78 şi, respectiv, 35 de cazuri.


Echipele de intervenţie au salvat cinci adulţi şi trei copii rămaşi blocaţi din cauza viiturii într-un autoturism şi un microbuz pe DJ 229, între localităţile Nicolae Bălcescu şi Iulia.

De asemenea, în municipiul Tulcea s-a intervenit pentru salvarea a două persoane rămase blocate în maşină, a precizat sursa citată.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter