Actualitate

Liberalii clujeni: Boc e de vină pentru inundaţiile din oraş care apar după fiecare ploaie

În ultimii ani, câteva intersecţii şi străzi din oraş sunt inundate după fiecare ploaie, apa ajungând până la glezne, iar Primăria Cluj-Napoca plăteşte degeaba curăţarea, întreţinerea şi decolmatarea rigolelor din oraş, consideră membrii PNL Cluj-Napoca.


Şoferii rămân cu maşinile blocate de fiecare dată când plouă bine la intrarea în Cluj-Napoca dinspre comuna Floreşti. “În zona trecerii de pietoni aflată la baza bretelei de urcare din drumul european E60 spre Mănăştur (în faţa reprezentanţei Autoworld) după ploaie, apa depăşeşte pragul maşinilor. În weekend, mai multe maşini au rămas blocate în apă, restul şoferilor fiind obligaţi să evite ruta de urcare în Mănăştur şi să-şi continue drumul pe Calea Floreşti”, spun liberalii clujeni.
La fel se întâmplă şi în intersecţia străzii Observatorului cu Calea Turzii sau intersecţiile mari din cartiere. De asemenea, şi pe străzile recent refăcute și asfaltate, apa băltește în loc să se scurgă în sistemul de canalizare.
Potrivit membrilor PNL Cluj-Napoca, curăţarea rigolelor, cele care ar trebuie să asigure scurgerea apei de pe străzi a costat peste 200.000 de lei în perioada august 2011 – august 2012.
PNL Cluj-Napoca îi solicită primarului Emil Boc să rezolve cât mai rapid problema curățării și decolmatării rigolelor din oraș, “nu de alta dar se pare că vom avea parte de ploi din belșug în perioada următoare și clujenii s-au cam săturat să sară peste bălțile și pârâiașele care se formează pe lângă borduri după fiecare ploaie”.
 

Etichete: emil boc
Ultimele Stiri
abonare newsletter