Actualitate

EL este actorul care va juca personajul Iron Man în următoarele două filme din franciza "The Avengers"

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/21/robert-downey-jr.jpg" border="0" alt="Sursă foto: www.thewallpapers.org" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Personajul “Iron Man”, din următoarele două filme ale francizei “The avengers”, va fi jucat din nou de celebrul actor Robert Downey Jr. Starul american a acceptat să joace în continuare rolul super-eroului de bezi desenate, unul dintre persoanjele care i-au adus faimă de box office în toată lumea, au anunţat, joi, reprezentanţii companiei Marvel Studios. </strong></p>

 


Starul hollywoodian în vârstă de 48 de ani este unul dintre protagoniştii filmului "Răzbunătorii/ The Avengers", din 2012, care a reunit pe marele ecran super-eroi din revistele de benzi desenate: Iron Man, The Hulk, Captain America, Thor şi Black Widow.

Acest lungmetraj, realizat de Marvel Studios, companie deţinută de grupul Walt Disney, a fost pelicula cu cele mai mari încasări din 2012 şi ocupă locul al treilea în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie, după ce a vândut bilete în valoare de 1,5 miliarde de dolari pe plan mondial.


Presa americană de specialitate se aşteaptă ca actorului Robert Downey Jr. să i se alăture în "The Avengers 2" şi ceilalţi colegi de distribuţie din primul film din această franciză: Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo şi Scarlett Johansson.

"The Avengers 2" va fi regizat de Joss Whedon şi va fi lansat pe marile ecrane pe 1 mai 2015. Reprezentanţii companiei Marvel au anunţat că această peliculă îi va reuni pe toţi super-eroii din primul film, dar va introduce şi câteva personaje Marvel care nu au apărut pe marele ecran niciodată.

Ultimele Stiri
abonare newsletter