Actualitate

Vezi cum va fi vremea la Cluj până la sfârșitul lunii iunie

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/18/07 fantana piata unirii caldura rp 15.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice şi a precipitaţiilor ce se vor produce în intervalul 17 - 30 iunie. </strong></p>

 


În Transilvania vremea va fi călduroasă în primele două zile în cea mai mare parte a regiunii, astfel că, pentru temperaturile maxime, sunt de aşteptat medii de 29...31 de grade. Din 19 iunie tendinţa va fi de situare a regimului termic în apropierea mediilor climatologice ale perioadei, respectiv 26...28 de grade, cu uşoare abateri pozitive în partea de sud-vest. Minimele nocturne vor avea în general aceeaşi evoluţie, valorile cele mai ridicate fiind de aşteptat la începutul intervalului, în ansamblu mediile urmând a se situa la pragul de 13...15 grade.

Pe parcursul primelor zile ploile, în general slabe, se vor semnala pe arii restrânse, mai ales în data de 19 iunie. După 22 iunie însă probabilitatea pentru fenomene specifice instabilităţii atmosferice va fi destul de ridicată, în special până în data de 26 iunie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter