Actualitate

Află ce personaje şi-a ales Mazăre pentru paradele carelor alegorice din Mamaia

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/17/radu mazare.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a anunţat, luni, că el va avea doar trei apariţii la paradele carelor alegorice de la Mamaia şi va fi costumat în Regele Henric al VIII-lea, în Winnetou şi în rege persan. Evenimentul va începe pe 6 iulie şi se va desfăşura pe toată perioada verii, potrivit Mediafax.ro.<br />

"Carnavalurile încep în 6 iulie, atunci e prima defilare. La prima defilare sunt Henric. Nu ştiu al câtelea, ăla care a avut multe neveste (n.r. - Henric al VIII-lea). Vor fi în fiecare sâmbătă. Eu o să am trei apariţii, doar nu o să am în fiecare sâmbătă. Pe la mijloc mai apar în Winnetou şi la sfârşit în rege persan. Iar la defilarea de modă din fashion week voi fi rege african cu multe pene", a anunţat Radu Mazăre.


Radu Mazăre a mai spus că Mamaia este singura staţiune din ţară care "funcţionează" şi că este foarte bine că se construieşte chiar şi în timpul sezonului estival, pentru că altfel ar fi fost "paragină".

"Mamaia arată extraordinar şi o să arate în continuare extraordinar. Este singura staţiune din România care funcţionează, faptul că se construieşte, mă bucur că se construieşte, o să se construiască în continuare pentru că am avut această politică mai relaxată ca să-i lăsăm să construiască, iar obiectivele în care se bagă bani se vor termina în vara asta sau în doi ani în loc să se termine în şapte. Şi dacă nu s-ar fi construit în Mamaia, aţi fi găsit paragina pe care o găsiţi în sud sau oriunde în celelalte staţiuni din România. Nu vor fi aplicate sancţiuni, eu sprijin orice investiţie aici, sunt 20.000 de oameni în staţiunea Mamaia care câştigă de aici bani pe hârtie, angajaţi. Bucuraţi-vă şi faceţi cruci că se construieşte că dacă nu se construia, atunci nu aveam nici turism", a declarat Mazăre.

abonare newsletter