Actualitate

Sosia lui Frank Sinatra va cânta în premieră la Cluj-Napoca

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/17/phil fryer1.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Phil Fryer, cu o asemănare şi o voce aproape identică cu cea a marelui artist Frank Sinatra, va susţine un concert tribut în Cluj-Napoca vineri, 21 iunie, în prima seară a Jazz in the Park. Evenimentul face parte din proiectul Cluj Never Sleeps, pentru promovarea Clujului - Capitală Europeană a Tineretului în 2015</strong>.</p>

 

Concertul va avea loc la Hotel Continental, de la ora 23.00. Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei pentru studenţi, respectiv 15 lei normal. Ele se pot achiziţiona începând de miercuri de la Funky Bar şi Hotel Continental, între orele 12.00 – 18.00.


Artistul, despre care revista Star a scris că "a adoptat cu succes aspectul şi sunetul lui Sinatra", a devenit repede sosia marelui cântăreţ, având concerte în întreaga lume.

Jazz in the Park este un festival verde al muzicii bune - trei zile de concerte, târguri, relaxare şi voie bună în Parcul Central din Cluj-Napoca, între 21 şi 23 iunie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter