Actualitate

UPDATE: Alexandra Stan a fost snopită în bătaie de managerul ei şi aruncată din maşină

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/17/1333101203alexandra-stan 1.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Alexandra Stan nu a fost implicată în niciun accident, aşa cum anunţa pagina sa de Facebook, ci a fost bătută de managerul său, scrie cancan.ro. </strong></p>

„Totul este o minciună, nu am avut niciun accident de maşină. Este o invenţie a managerului meu, cel care m-a bătut până m-a băgat în spital”, a declarat Alexandra Stan.

Într-o fotografie postată pe internet, se observă cum artista de 24 de ani are un ochi vânăt.


„Vreau să ştie toată lumea că îndur tratamente oribile din partea lui de un an de zile. Nu mai pot! Accidentul a fost doar un pretext ca să justifice lipsa mea de la concerte”, a declarat Alexandra Stan.

Duminică, pe pagina sa de Facebook a fost postat următorul mesaj: „Alexandra Stan a fost implicată într-un accident. În prezent, se recuperează. Mai multe informaţii în curând”. Fanii s-au impacientat când au citit mesajul şi i-au urat însănătoşire grabnică artistei lor preferate.


UPDATE: Tatăl Alexandrei Stan: "Fata mea a fost bătută şi aruncată din maşină. Am declanşat procesul legal"

Tatăl Alexandrei a declarat pentru gandul.info că fiica lui ar fi fost bătută de unul dintre manageri, Marcel Prodan, în week-end, la studioul lui din Constanţa. “Alexandra l-a întrebat de bani, sâmbătă, iar el a bătut-o de a lăsat-o inconştientă", susţine tatăl vedetei. "Două ore a stat  fiica mea acolo, iar când şi-a revenit a cerut să vină acasă, la Valu lui Traian", mai spune acesta.

Pe drum, conflictul ar fi continuat, iar la intrarea în localitatea natală, Alexandra Stan ar fi fost aruncată din maşină de către Marcel Prodan. "Zăcea acolo, pe şosea. Norocul ei a fost că a oprit un cetăţean străin maşina când a văzut-o acolo chircită şi plină de sânge. A venit şi un echipaj de poliţie care mi-a luat fata şi a dus-o urgent la spital", a povestit pentru gândul George Stan.


Potrivit tatălui vedetei, poliţia ar fi făcut un proces-verbal. "O să merg până în pânzele albe ca să se facă dreptate. Avem avocat, am depus plângere la Parchet, avem martori şi procesul-verbal de la poliţie. După-amaiză merg cu ea la Constanţa, la spital, să o vadă din nou medicii. Fata mea se simte rău, are ochii tumefiaţi şi o doare rinichiul pentru că a fost lovită cu picioarele. Alexandra are doar un rinichi pentru că aşa s-a născut", mai spune bărbatul.

 


abonare newsletter