Actualitate

Robbie Williams: "Mă transform încet-încet în tatăl meu"

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/16/robbie williams cantaret.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Robbie Williams a început un nou turneu la finalul acestei săptămâni, dar a mărturisit pentru The Sun că se simte bătrân, îl doare spatele şi seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl său, potrivit Mediafax.ro.<br /></strong></p>


Williams a deschis în forţă seria concertelor din turneul "Take the Crown", vineri, la Dublin, dar, în ciuda energiei sale, starul care are un copil şi se apropie de vârsta de 40 de ani, spune că se simte bătrân.

"Nu am cum să scap. Marele 40 nu e prea departe", a declarat Robbie Williams într-un interviu exclusiv pentru The Sun. "Spatele meu este distrus şi fac exerciţii în fiecare zi să fiu în formă pentru turneu. Sunt destul de conştient că arăt ca un tată", a spus starul.

"Nimeni nu îţi spune cum să faci faţă faptului că eşti din ce în ce mai plinuţ. Asta depinde de ADN-ul tău. Eu mă transform încet-încet în tatăl meu", a spus el.

"Indiferent de ce mănânc, de cât de mult sport fac, natura îşi urmează cursul, iar eu capăt forma tatălui meu. Eu nu am nicio problemă cu asta şi sper că nici pe doamna mea nu o deranjează", a glumit vedeta.

Ultimele Stiri
abonare newsletter