Actualitate

Gregorian Bivolaru, judecat la Cluj, într-un alt dosar de trafic de persoane

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/15/gregorian bivolaru.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Fondatorul MISA, Gregorian Bivolaru, condamnat vineri de instanţa supremă la şase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, are un nou termen de judecată în septembrie, la Tribunalul Cluj, într-un dosar în care este acuzat de trafic de persoane.</strong></p>


Procesul de la Tribunalul Cluj a fost amânat, la sfârşitul lui mai, pentru 30 septembrie, când vor fi audiaţi martori.

În acest dosar, aflat pe rolul instanţei din Cluj-Napoca din 14 aprilie 2009, mai sunt judecaţi 20 de membri ai Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA).

Gregorian Bivolaru şi cei 20 de membri MISA au fost trimişi în judecată de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate şi Terorism (DIICOT) în 15 iunie 2007, iar procesul a început la Tribunalul Bucureşti.

În 27 martie 2009, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a admis o cerere înaintată de reprezentanţii MISA privind strămutarea dosarului, stabilind ca acesta să se judece, în continuare, la Tribunalul Cluj. De atunci, în acest dosar au fost nu mai puţin de 27 de termene.

Gregorian Bivolaru şi 20 de membri MISA au fost acuzaţi, în 2007, de trafic de persoane, iniţiere, constituire sau aderare la un grup infracţional, infracţiuni la Legea dreptului de autor prin "practicarea" videochat-urilor, ultraj contra bunurilor moravuri în spectacolele grupării şi exprimare de mesaje antisemite.

 



Cireşte şi:

 


Mărturii ŞOCANTE făcute de o martoră în dosrul lui Gregorian Bivolaru

Bivolaru, CONDAMNAT la şase ani de închisoare. Vezi care sunt acuzaţiile!


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter