Actualitate

Mărturii ŞOCANTE făcute de o martoră în dosrul lui Gregorian Bivolaru

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/15/gregorian bivolaru1.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Gregorian Bivolariu, liderul spiritual al MISA a fost condamnat zilele trecute, de către Înstanţa Supremă, la şase ani de înghisoare cu executare, fiind acuzat de acte săvârşirea de acte sexuale cu minori. La unul dintre procese a participat şi o femeie, Luminiţa Stoienescu, martor în dosarul lui Bivolaru, care a povestit tratamentele la care a fost supusă din partea liderului MISA, potrivit evz.ro. </strong></p>

"Mi s-a propus să fac sex pe morminte"


Luminiţa Stoienescu a relatat, în faţa Instanţei Supreme, că printre tratamentele la care a fost supusă în calitatea ei de yoghină de către liderul MISA s-au numărat mâncatul tămâii pentru curăţarea spirituală, sexul pe mormnte pentru apropierea de zeiţa Kali, cunoscută drept zeiţa morţilor sau tunderea la chelie pentru îndepărtarea karmei negative.

Aceasta a povestit că Bivolaru le spunea tot timpul că trebuie să fie mai deschişi, mai ales din punct de vedere sexual sau că le îndema să facă sex pe morminte.

"Ni se spunea să fim mai deschişi în principal sexual. Ei spuneau că totul este permis atâta vreme cât invocai o rugăciune către Dumnezeu. (...)  Mi s-a propus la un moment dat să fac sex pe morminte (...) că în felul acesta mă apropii de zeiţa Kali, cunoscută drept zeiţa morţilor, lucru pe care eu l-am refuzat. (...) Mi s-a spus că sunt o inhibată şi că nu pot evolua", a declarat martora.


"A pus să fiu tunsă, dar eu am refuzat"


Acesta a mai relatat cum ajungeau fetele la Bucrureşti şi la ce tratamente erau supuse acolo; cum Bivolarul le vizita la 4 dimineaţa pentru micul dejun şi că dădea ordin ca fetele să fie tunse dacă nu îi plăcea ceva la ele.

"După aproape un an l-am cunoscut, la Herculane, pe Gregorian Bivolaru, la o întâlnire a cursanţilor din prima săptămână a lunii mai 2004. S-au practicat acolo spirale, meditaţii şi sex în grup. Bivolaru stătea pe un fel de pupitru, iar prin faţa lui se perindau fete de toate vârstele. Am observat că cele care erau pe gustul lui erau alese şi chemate ulterior la Bucureşti, prin instructorii lor" (...) "M-a chemat în Ferentari, la o casă, unde se aflau băieţi şi fete. A venit şi el a doua zi dimineaţă, după care le-a mutat doar pe fete în strada Teleaga 25. Acolo am stat aproximativ două săptămâni. Ştiu că între celelalte aproximativ nouă fete cu care eram era şi una de clasa a XI-a. El venea de regulă dimineaţa pe la ora 4.00 pentru a lua masa. (...) Spre exemplu, dacă nu-i plăcea ceva la una dintre fete sau sucul nu era prea dulce, fata era tunsă la chelie, procedură denumită tapas, ceea ce însemna arderea karmei negative. (...) Vorba lui Bivolaru faţă de mine era: ”Integrează-te odată!”. Adică să mă adaptez regulilor lui, adică să le ascult. Şi în cazul meu a pus să fiu tunsă, dar eu am refuzat", a mai povestit femeia.

"Mă punea să mănânc tămâie pentru curăţare spirituală”


Luminiţa Stoienescu a mai declarat judecătorilor şi faptul că era pusă să mănânce tîmâie pentru curăţarea spirituală sau că imobilul de pe str, Teleaga, nr 25, unde a fost dusă alături de alte fete, era un fel de ashram, din care nu se putea ieşi sau nu se intra decât cu acordul lui Bivolaru,


"Îmi dădea să mănânc şi îmi spunea: ”Nu ştii că vaca e sfântă în India”. (...) Între alte practici, Bivolaru mă punea să mănânc tămâie, spunând că şi asta duce la curăţirea spirituală. Imobilul din Teleaga era un fel de ashram, din care nu se putea ieşi sau nu se intra decât cu acordul lui Bivolaru", a mai arătat martora.

 



Citeşte şi:

 


Bivolaru, CONDAMNAT la şase ani de închisoare. Vezi care sunt acuzaţiile!

abonare newsletter