Actualitate

Traian Băsescu va vorbi despre probleme actuale ale ţării în cadrul emisiunii "După 20 de ani" de la Pro TV

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/15/traian basescu.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Preşedintele Traian Băsescu va fi invitatul ultimei ediţii din acest sezon a emisiunii "După 20 de ani", difuzată, în direct, de Pro TV, duminică, de la ora 10:00, potrivit Mediafax.ro.</strong><br />

Cristian Leonte, moderatorul emisiunii, şi jurnaliştii Claudiu Pândaru şi Cristian Hostiuc vor aborda împreună cu preşedintele Băsescu unele dintre subiectele care au "înfierbântat" scena politică, în ultima perioadă. Proiectul de revizuire a Constituţiei şi referendumul pentru parlamentul unicameral, ceea ce presupune şi restrângerea numărului de parlamentari la 300 se numără printre subiectele ce vor fi dezbtute în cadrul emisiunii.

Telespectatorii vor putea afla ce crede şeful statului despre reorganizarea teritoriului României şi despre influenţa pe care o va avea această împărţire pe regiuni asupra vieţii de zi cu zi a cetăţenilor ţării. De asemenea, printre subeictele dezbătute se vor afla si independenţa justiţiei sau intrarea României în campania electorală pentru alegerile europarlamentare şi prezidenţiale.


Tot atunci ei vor putea afla şi care este părerea şefului statului despre salariile şi plăţile compensatorii uriaşe din companiile de stat, despre atragerea investiţiilor străine sau angajamentele împlinite sau nu din acordul FMI precum şi soluţiile pentru rezolvarea problemei corupţiei şi intrarea în spaţiul Schengen.

Ultimele Stiri
abonare newsletter