Actualitate

Un clujean a furat 300 de lei dintr-un salon de înfrumuseţare. Vezi ce a urmat

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/14/hot-poseta1.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Cluj-Napoca au depistat în flagrant un bărbat care a sustras bani dintr-un salon de înfrumuseţare.

La data de 13 iunie, ora 19:25, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Cluj-Napoca l-au depistat în flagrant pe Adrian G. de 31 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce sustrăgea un portmoneu cu acte şi bani dintr-o poşetă ce se afla în sala de aşteptare a unui salon de înfrumuseţare. În portmoneu se găsea suma de 300 lei.


“În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că ieri, în jurul orei 18.00, suspectul a mai sustras suma de 595 lei dintr-un  cabinet de medicină veterinară. Prejudiciul total de 995 lei a fost recuperat în proporţie de 90%. Suspectul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, fiind luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă”, a precizat Anca Sidonia Bolba, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.

abonare newsletter