Actualitate

INEDIT: Concert coral în PARKINGUL Primăriei

<p><strong>Astăzi, între orele 18-19, va avea loc un concert coral susţinut de Corul Jubilate în Parking-ul Primăriei din Piaţa Lucian Blaga, etaj 5B.

„Am ales să de-rutăm temporar un spaţiu de la utilizarea lui cotidiană. Pentru aproximativ o oră, parcarea devine capelă, locurile de parcare sunt ocupate de pietoni, iar spaţiul se goleşte de claxoane şi se umple de muzică. În demersul nostru vom fi ajutaţi de minunatul cor Jubilate, care va prezenta un repertoriu divers: de la muzică gregoriană la acorduri contemporane”, explică organizatorii ineditului concert.


Corul Jubilate al capelei Sfântul Iosif a fost înfiinţat în anul 2006, din iniţiativa dirijoarei Mihaela Cesa-Goje. Formaţia reuneşte studenţi şi cadre didactice ale Liceului de Muzică „Sigismund Toduţă” şi ale Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, precum şi membri ai corurilor Operei Naţionale Române şi Filarmonicii „Transilvania”, acumulând în repertoriu peste 200 de lucrări ce acoperă o paletă stilistică generoasă, de la Renaşterea italiană la creaţiile cele mai recente.

Pentru buna desfăşurare a acestui concert, astăzi, 13 iunie 2013, începând cu ora 16, circulaţia în parkingul Primăriei va fi închisă în zona etajelor 5B-6.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter