Actualitate

Copiii învaţă de la angajaţii E.On Gaz, ISU şi SMURD cum să acorde primul ajutor

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/04/gradinitabaciu1.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />În această săptămână, angajaţii E.ON România, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj şi SMURD Cluj susţin lecţii de informare preventivă şi formare a abilităţilor de prim ajutor pentru copiii din mai multe grădiniţe din Cluj-Napoca.

Vor învăţa cum să acorde primul ajutor, dar şi ce trebuie să facă în caz de incendiu, copiii de la Grădiniţele Trenuleţul Veseliei şi Academia Piticilor din Cluj-Napoca şi Grădiniţa cu program prelungit din Baciu.


Activitatea a debutat astăzi la grădiniţa din Baciu. Copiii au învăţat cum să utilizeze gazele naturale şi care sunt primele măsuri de prim ajutor care trebuie adoptate în cazul producerii unor evenimente nedorite. Astfel, cei mici au învăţat prin activităţi specifice vârstei de la specialiştii E.ON, ISU şi SMURD cum trebuie să reacţioneze în cazul unui incendiu care poate avea urmări grave.

Lecţiile fac parte din campania naţională de informare R.I.S.C. „Renunţă. Improvizaţiile sunt catastrofale“, demarată în luna noiembrie a anului trecut de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi E.ON România, cu scopul prevenirii şi conştientizării pericolelor la care se expun oamenii în cazul utilizării necorespunzătoare a diferitelor surse de energie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter