Actualitate

O nouă expoziţie de modelism feroviar la gara din Cluj-Napoca

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/04/machete trenulete.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Clujenii pot să vadă trenuri, locomotive şi vagoane celebre din 1850 până în prezent în cadrul etapei a doua a Train Fest 2013 care va avea loc în perioada 7-9 iunie. Prima etapă s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute.

Expoziţia de Modelism Feroviar Train Fest 2013 poate fi vizitată între orele 10.00 -20.00 în incinta gării din Cluj-Napoca. Şi-au anunţat participarea 30 de modelişti din cinci cluburi de specialitate din România şi din străinatate, precum si invitaţi speciali. “Expoziţia, cea mai importantă manifestare de acest gen din ţară şi a sasea organizată de clubul nostru, îşi propune să aducă la cunoştinţa publicului o parte din istoria transportului feroviar şi a valorii patrimoniului cultural naţional”, au declarat reprezentanţii asociaţiei Trainsylvania Railway Club din Cluj, organizatorii evenimentului.


Vor fi expuse modele la scară ale unor locomotive şi vagoane celebre, în special româneşti şi diorame funcţionale care conţin garnituri feroviare în mişcare, clădiri, modele auto, creând un univers fascinant atât pentru copii cât şi pentru adulţi.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter