Actualitate

Michael Douglas încearcă să o dreagă: Nu a spus că practicile sale sexuale sunt cauza cancerului la gât

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/04/michael_douglas.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Un purtător de cuvânt al lui Michael Douglas a afirmat luni că actorul american, care a suferit de cancer la gât acum trei ani, nu a spus niciodată că viaţa sa sexuală ar fi cauza bolii.

'Michael nu a spus că practicile sale sexuale i-au provocat cancerul', a declarat AFP Allen Burry, referindu-se la un interviu al actorului, apărut luni în cotidianul britanic The Guardian, potrivit Agerpres.

'Fără îndoială că a pomenit de cunilingus în articol, aceasta fiind presupusa cauză a unor cancere la gât, aşa cum au subliniat şi medicii consultaţi. Însă nu a spus nicio clipă că ar fi cauza cancerului de care a suferit el', a precizat purtătorul de cuvânt.

În interviul evocat, Michael Douglas (68 de ani), interpretul pianistului gay Liberace în cel mai recent film al lui Steven Soderbergh, 'Behind the Candelabra', a spus că nu a făcut cancer din cauza excesului de băutură sau ţigări, ci a unei boli transmisibile pe cale sexuală. Actorul a vorbit la modul general şi nu s-a referit la cazul său personal, a adăugat purtătorul de cuvânt al artistului.



Citește și:

Michael Douglas consideră că a făcut cancer datorită unei boli transmisibile sexual


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter