Actualitate

O echipă de studenţi de la UBB a câştigat 3.000 de euro la o competiţie internaţională

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/04/freshhh-logo.jpg" border="0" style="vertical-align: bottom; margin-left: 5px; margin-right: 5px; border: 0px none;" />Echipa Lotus de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca a ocupat locul al treilea și a câștigat un premiu de 3.000 de euro la competiția internațională de petrol și gaze Freshhh2013, organizată de Grupul MOL.</strong></p>

Peste 2.600 de studenți din mai mult de 60 de țări, grupați în 887 de echipe au participat la cea de a treia  ediție a competiției internațională de petrol și gaze “Freshhh, organizată de Grupul MOL. Pe lângă premii, cei mai talentați studenți primesc și oportunitatea unei cariere internaționale în cadrul Grupului MOL.

În prima dintre cele trei faze ale competiției, participanții au concurat în mediul online, într-un scenariu virtual, pentru a îndeplini sarcini care necesită cunoștințe industriale și strategice, stabilite de către Grupul MOL. Cele mai bune zece echipe au fost invitate la Budapesta pentru a participa la faza finală, unde au concurat în diverse misiuni, evaluate de către un juriu format din manageri ai Grupului MOL.

În finală s-au calificat o echipă din Austria, una din Marea Britanie, trei din Croația, două din Ungaria, una din România, una din Slovacia și una din Serbia. Juriul internațional a acordat primul premiu, în valoare de 9.000 de euro, echipei “DDR” de la Universitatea Heriot-Watt din Marea Britanie. Echipa “3 Tage Wach”, formată din studenți de la Universitatea Tehnică și Economică din Budapesta și de la Universitatea  Andrássy din Budapesta a câștigat al doilea premiu, în valoare de 6.000 de euro, în vreme ce echipa “Lotus” de la Universitatea Babes-Bolyai din România a câștigat premiul al treilea, în valoare de 3.000 de euro. În plus, unul dintre obiectivele cheie al tuturor finaliștilor Freshhh a fost, în mod firesc, să înceapă construcția unei cariere în Grupul MOL.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter