Actualitate

Microsoft REDUCE preţul Windows RT pentru tabletele mici. Vezi DE CE!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/03/microsoft.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Microsoft reduce preţul sistemului de operare Windows destinat tabletelor de mici dimensiuni, încercând astfel să genereze mai mult interes din partea producătorilor de hardware şi să "muşte" din cota de piaţă a Apple.

Microsoft încearcă să determine companiile partenere să producă mai multe tablete echipate cu sistemul de operare Windows RT, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate situaţiei.


Reducerea de preţ este valabilă numai pentru tabletele de mici dimensiuni.

La un an după prezentarea primelor dispozitive cu Windows RT, prin care Microsoft spera să se impună pe piaţa tabletelor, compania nu a reuşit să acumuleze o cotă de piaţă semnificativă. Producătorii de dispozitive, precum HP sau HTC, nu au acordat suficientă atenţie sistemului de operare, astfel că tabletele cu Windwos RT lipsesc din magazine în timp ce Apple şi Google continuă să domine piaţa.


Windows RT este o variantă mai puţin complexă a Windows 8, destinată dispozitivelor mobile bazate pe tehnologia dezvoltată de compania britanică ARM Holdings.

Ultimele Stiri
abonare newsletter