Actualitate

Un rocker celebru va LANSA, în 2014, un ALBUM nou şi propria BIOGRAFIE

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/31/billy-idol.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Rockerul britanic Billy Idol, un "veteran" al stilului punk, a anunţat că a început să compună un nou album şi să scrie un volum de memorii, pe care intenţionează să le lanseze în 2014. </strong></p>

Muzicianul a făcut aceste dezvăluiri într-o conferinţă de presă consacrată ediţiei din acest an a Festivalului Bonnaroo Music & Arts, unde Billy Idol va cânta pe 15 iunie, informează billboard.com.


Billy Idol a inclus deja două piese de pe viitorul său album - "Ghosts" şi "Love and Glory" - în set list-urile concertelor sale recente şi a spus că va reveni în studiouri pentru a finaliza noul disc, după încheierea turneului său, la sfârşitul lunii iulie.

Noul disc va fi primul album de studio al rockerului britanic după "Happy Holidays", un album cu muzică de Crăciun lansat în 2006, şi primul material original după "Devil's Playground" din 2006.


În ceea ce priveşte albumul de memorii, Billy Idol spune că volumul este "aproape trei sferturi finalizat".

În octombrie 2010, Billy Idol şi-a anunţat fanii că începuse să îşi scrie memoriile şi le-a promis acestora că nu va ezita să vorbească în mod deschis în acest volum despre droguri, alcool şi femei.


"Am încercat să scriu cu onestitate despre ceea ce simţeam în legătură cu o serie de lucruri şi întâmplări din viaţa mea", a spus rockerul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter