Actualitate

Jim Carrey va publica o carte în septembrie. Vezi cui i se adresează!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/31/1-jim-carrey.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Actorul canadian Jim Carrey va publica o carte pentru copii, intitulată "How Roland Rolls", care va apărea în librăriile nord-americane în luna septembrie, au anunţat joi reprezentanţii editurii Perseus Distribution.

Sabrina McCarthy, o reprezentantă a acestei edituri, consideră că Jim Carrey, celebru pentru personajele trăznite şi amuzante pe care le-a interpretat în multe filme de comedie, este cea mai potrivită persoană din lume pentru a scrie o carte pentru copii.


"Este un actor atât de viu şi de dinamic care aduce la viaţă personaje uimitor de pline de vioiciune. Copiii vor reacţiona cu siguranţă la energia şi la entuziasmul pe care el le-a adus în cartea «How Roland Rolls»", a declarat ea.

Acest volum ilustrat, despre un val care se numeşte Roland, este prima carte scrisă de Jim Carrey. Actorul canadian a câştigat două Globuri de Aur la categoria cel mai bun actor pentru rolurile din "Man on the Moon" (1999) şi "The Truman Show" (1998).


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter