Actualitate

PREMIERĂ naţională: Teatru de păpuşi antidrog, la Cluj

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/30/teatru papusi.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Sâmbătă, copiii clujeni vor avea ocazia să fie spectatorii unei piese teatru de păpuşi interactiv, antidrog. Evenimentul se desfăşoară la Bastionul Croitorilor, de la ora 15.00 şi este o premieră pentru România. </strong></p>

Copiii vor putea interacţiona cu păpuşarii şi personajele lor, vor trăi alături de buratini experienţe de viaţă şi vor învăţa să facă alegeri corecte, o abilitate de viaţă esenţială, vor putea vizita expoziţia de păpuşi realizată în cadrul campaniei de copiii claselor a III-a din Şcoala Generală “Constantin Brâncuşi”.  Piesa de teatru a fost construită în jurul mesajelor pe care cei 50 de copii din proiectul de mentorat ai Fundaţiei Creştine de Ajutorare le-au realizat alături de mentorii-voluntari  în cadrul lunii antidrog, luna aprilie.


Părinţii, tinerii, toţi clujenii interesaţi  pot participa la workshop-ul antidrog susţinut de specialiştii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere al Judeţului Cluj.

În aceeaşi zi, părinţii şi tinerii adulţi vor putea afla într-un cadru relaxat şi informal cum pot recunoaşte semnalmentele consumului de substanţe, la ce e bine să fie atenți, şi unde pot găsi în oraş mai multe informaţii şi ajutor.


Piesa de teatru de păpuşi interactiv face parte din campania antidrog prin artă şi debate “Nu consuma, NU eşti reciclabil!”, proiect conceput şi implementat de către Fundaţia Creştină de Ajutorare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter