Actualitate

Rocker american celebru, va cântă gratis la Madrid

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/30/chitara rock fender.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Un celebru rocker american a decis să renunţe la onorariul său pentru concertul pe care trupa din care face parte îl va susţine pe 27 iunie la Madrid, în contextul crizei economice din Spania, conform Mediafax.ro.<br /></strong>

Jon Bon Jovi nu va lua niciun ban pentru concertul pe care trupa Bon Jovi îl va susţine la Madrid, informează  bbc.co.uk.

În urma deciziei sale, biletele pentru acest concert, care au preţuri neobişnuit de mici, au fost deja epuizate.

Biletele pentru concertul de la Madrid au avut preţuri cuprinse între 18 euro şi 39 euro. În schimb, biletele de la concertul pe care trupa Bon Jovi îl va susţine luna viitoare la Manchester, în Marea Britanie, costă, în medie, 76 euro.

Rockerul american s-a temut că foarte mulţi fani spanioli ai trupei Bon Jovi nu vor putea să îşi permită să plătească preţul întreg al unui bilet.

În vârstă de 51 de ani, Jon Bon Jovi a dezvăluit pentru cotidianul spaniol El Mundo că, atunci când managerii săi au alcătuit programul turneului european al trupei Bon Jovi, Madridul fusese exclus de pe lista destinaţiilor de concerte, întrucât se temeau că biletele vor rămâne nevândute, din cauza profundei crize economice cu care se confruntă Spania.

Dorind să nu îşi dezamăgească fanii din Spania, Jon Bon Jovi a luat hotărârea de a renunţa la onorariul său pentru acel concert şi de a cânta gratis la Madrid, pe 27 iunie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter