Actualitate

George Michael a fost externat!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/30/george michael.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Cântăreţul britanic George Michael (49 de ani), rănit uşor într-un accident de maşină petrecut la jumătatea lunii mai pe o autostradă din nordul Londrei, a ieşit din spital, arată un comunicat postat miercuri pe site-ul său internet, conform Agerpres.ro.<br /></strong>


Fostul membru al grupului Wham! a fost dus cu elicopterul la spital pe 16 mai, cu o rană la cap după un accident în care fusese implicată maşina în care era pasager, aminteşte AFP. Potrivit unui martor, cântăreţul a căzut din maşină încercând să închidă portiera care nu era bine închisă.

Katherine Fox, 23 de ani, a declarat la BBC că a frânat brusc atunci când a văzut 'un corp pe drum'. S-a oprit şi s-a grăbit să ajute fără să îşi dea seama că era George Michael. 'Avea o rană adâncă deasupra sprâncenei stângi, iar sângele curgea din abundenţă pe faţă şi gură', a adăugat ea.

Cântăreţul 'a fost tratat pentru tăieturi superficiale şi contuzii şi se simte bine', spusese iniţial purtătoarea sa de cuvânt, Connie Fillipello, într-un comunicat, la scurt timp după incident.

'Confirmăm că George Michael a fost externat şi continuă să se odihnească şi să se recupereze', se spune miercuri în comunicat. 'Se simte bine şi mulţumeşte pentru toate mesajele de susţinere', potrivit aceleiaşi surse.



Citeşte şi:

George Michael SPITALIZAT. Vezi DE CE!

abonare newsletter