Actualitate

Cum economiseşti inteligent, pentru viitorul copilului tău

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/27/bancpost_kids_cmyk.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Realitatea ultimilor ani a arătat că economisirea este cea mai bună variantă de protecţie. Cu atât mai importantă este economisirea în beneficiul copiilor, mai ales că puţini părinţi îşi permit să investească deodată o sumă considerabilă pentru achitarea studiilor, achiziţionarea unei case sau demararea unei afaceri proprii atunci când copilul ajunge la maturitate. </strong></p>

 


În acest context, Bancpost a creat un produs prin care părinţii îşi pot acoperi, în beneficiul copiilor, atât nevoile de economisire, cât şi pe cele de protecţie. Este vorba despre „Planul de Economii pentru Copii”, un produs care combină beneficiile unui cont de economii cu cele ale unei poliţe de asigurare de viaţă cu componentă de economisire. Acesta se adresează persoanelor cu copii de până la 15 ani.

Asigurarea crează o disciplină a economisirii pe termen lung, cu garantarea sumei asigurate la maturitate, în timp ce contul de economii aduce posibilitatea de a economisi suplimentar, oricând şi oricât. Plata primei lunare se face comod, prin debitarea automată a contului de economii, care poate fi alimentat atât de la ghişeu, cât şi prin Internet Banking sau transfer bancar. La maturitatea contractului, în contul de economii se vor vira suma asigurată şi participarea la profit corespunzătoare componentei de asigurare. Foarte important, dacă părintele decedează, compania de asigurări preia plata primelor, astfel încât la finalul contractului copilul să beneficieze integral de suma asigurată.


Mai mult, veniturile din asigurări nu sunt impozitate, iar contul de economii beneficiază de o dobândă atractivă de 5% p.a. pentru solduri de peste 500 de lei, cu un bonus suplimentar de 0,25% pentru solduri ce depăşesc 4.000 de lei.

Cei care încheie un contract până la 30 iunie 2013 intră automat în cursa pentru marele premiu oferit de bancă: o excursie la Disneyland Paris. Mai multe informaţii se pot obţine pe site-ul www.buneperspective.ro

Ultimele Stiri
abonare newsletter