Actualitate

VIDEO: Jessica Chastain a întors capete la Cannes cu bijuteriile lui Elizabeth Taylor

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/22/jessica chastain 1.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Jessica Chastain a întors capete la Cannes marţi, după ce a participat la proiecţia filmului cult "Cleopatra", cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la lansarea sa, purtând un colier Bulgari cu diamante şi safire ce i-a aparţinut protagonistei filmului, legendara Elizabeth Taylor, conform starpulse.com.</strong>

Actriţa a păşit pe covorul roşu într-o rochie Versace simplă şi albă, pentru a scoate şi mai mult în evidenţă pietrele preţioase pe care le purta la gât - un cadou primit de Liz Taylor din partea colegului său de platou, Richard Burton, care s-a îndrăgostit de ea în timpul filmărilor şi care apoi avea să-i devină soţ.

Jessica Chastain a declarat că nu i-a venit să creadă că a fost aleasă să poarte aceste bijuterii cu ocazia proiecţiei aniversare a filmului "Cleopatra" de la Cannes. "Aceste bijuterii arătau superb pe ea. Liz Taylor a fost o starletă de cinema din cap până la unghiile de la picioare. Acest fel de vedetă strălucitoare nu mai există în prezent, dar diamantele ei au rezistat", a comentat Jessica Chastain.

Ultimele Stiri
abonare newsletter