Actualitate

Elena Udrea: Am semnat pentru susţinerea lui Emil Boc la preşedinţia PDL

<div id="news_2044972" style="display: block;" />Preşedintele organizaţiei PDL Bucureşti, Elena Udrea, scrie, în ultimele postări pe reţelele de socializare Facebook şi Twitter, că a semnat, duminică seară, pentru susţinerea candidaturii lui Emil Boc la preşedinţia Partidului Democrat Liberal.

'Am ajuns acasă. A fost o zi lungă. Am semnat în această seară pentru susţinerea candidaturii lui Emil Boc la preşedinţia PDL', scrie Udrea pe Twitter.

În postarea de pe Facebook, ministrul Turismului susţine că a găsit 'candidatul pentru preşedinţia PDL care corespunde cerinţelor' sale.

'Am găsit candidatul pentru preşedinţia PDL care corespunde cerinţelor mele. Un candidat care a fost ales într-o funcţie publică prin vot direct, care nu a fost niciodată bănuit de corupţie şi care este dispus să lupte pentru partid. În această seară am semnat pentru susţinerea candidaturii la preşedinţia PDL a lui Emil Boc. Oricât m-am străduit, nu am fost prima, mulţi colegi semnaseră înaintea mea', afirmă Elena Udrea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter