Actualitate

Christina Aguilera, arestată împreună cu iubitul ei

<p /><img src="documente/stories/03_martie/03_ziua/christina_aguilera-mod.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Cei doi au fost prinşi beţi în maşină.

Christina Aguilera a fost arestată în stare de ebrietate, ieri dimineaţă, în cartierul West Hollywood din Los Angeles, cântăreaţa americană fiind eliberată în cursul aceleiaşi zile, informează surse din poliţia americană, potrivit Mediafax.

Artista, în vârstă de 30 de ani, se afla într-un automobil condus de partenerul ei de viaţă, Matt Rutler, aflat şi el în stare de ebrietate. Amândoi au fost arestaţi în apropierea unui club din West Hollywood. Christina Aguilera a fost eliberată şi nu va fi anchetată de autorităţile americane, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Los Angeles. În schimb, iubitul artistei americane a fost acuzat oficial de conducerea automobilului în stare de ebrietate. El a putut să părăsească postul de poliţie după ce a plătit o cauţiune de 5.000 dolari. Arestarea cântăreţei va fi totuşi consemnată în cazierul ei judiciar.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter