Actualitate

Biletele la B'estfest, de vânzare din 1 martie

<p><img class="caption" src="documente/stories/03_martie/01_ziua/skunk-anansie.jpg" border="0" alt="Skunk Anansie" title="Skunk Anansie, una din primele trupe confirmate la B'estfest * Foto clinkmusicmagazine.com" style="float: left; margin: 2px 5px; border: 0pt none;" />Biletele pentru cea de-a patra ediţie a festivalului B'estfest vor fi puse în vânzare marţi, 1 martie. Acestea urmează să poată fi achiziţionate, în perioada 1-22 martie, cu o reducere de 20% faţă de preţul normal, informează organizatorii, Emagic, într-un comunicat transmis AGERPRES.<br /> <br />Biletele B'ESTFEST vor fi disponibile pe la două categorii de preţ, în funcţie de tipul de acces pe care îl oferă, respectiv 125 lei biletele de o zi, 265 de lei abonamentele de 3 zile, iar pentru acces în camping, la abonament se va adăuga un voucher de 15 lei.</p>

În perioada de reducere preţul biletelor va fi de 95 de lei pentru o zi, 215 lei pentru abonamentul de 3 zile, iar pentru cei ce doresc şi acces în camping pe durata festivalului, la abonamentul de 215 lei se va adăuga şi un voucher de 10 lei.

Începând cu data de 1 iulie, prima zi de B'estfest, biletele vor putea fi achiziţionate în fiecare zi de la intrarea în zona de festival, la preţul de 150 de lei, în timp ce abonamentele vor fi disponibile doar în prima zi de festival, la preţul de 285 de lei, la acestea adăugându-se pentru cei care doresc camping un voucher de 15 lei.

'Toate festivalurile mari pun în vânzare pentru o perioadă limitată un număr de bilete la preţ redus, această promoţie numindu-se 'early bird'. Conceptul se adresează celor mai înfocaţi fani ai festivalurilor, cei care cumpără întotdeauna primele bilete, fidelitatea fiindu-le astfel răsplătită cu o reducere substanţială a preţului de bilet, care în cazul B'estfest este de aproximativ 20%', declara în comunicatul citat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Vara aceasta, B'estfest revine cu cea de-a patra ediţie, într-o nouă locaţie în nordul Bucureştiului, în zona Pipera-Tunari, în perioada 1-3 iulie.

Pe malul unui lac umbrit de sălcii, o suprafaţă verde de aproximativ zece hectare, publicul va avea la dispoziţie trei zile pentru a experimenta atmosfera de festival într-un decor complet diferit de cel cu care fusese obişnuit până acum, ce va include un spaţiu generos de campare, o scenă principală şi mai multe arene secundare, precum şi o varietate de experienţe pe parcursul festivalului, respectiv expoziţii neconvenţionale, ateliere de creaţie, spaţii de relaxare, jocuri şi târguri cu produse hand-made, completate de zone de terase, baruri şi restaurante.

Scena principală va funcţiona până după ora 00.00, urmând să existe şi zone de entertainment care vor activa până dimineaţa.

Primele nume confirmate pe afişul festivalului sunt Skunk Anansie şi Pendulum.

Ultimele Stiri
abonare newsletter