Actualitate

Sting revine în concert la Bucureşti pe 6 iunie

<p><img class="caption" src="documente/stories/02_februarie/22_ziua/sting.jpg" border="0" alt="Sting" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Sting revine în concert la Bucureşti, cu live band şi orchestră simfonică, pe 6 iunie, în Piaţa Constituţiei.</p> <p>Evenimentul va avea loc în cadrul turneului "Symphonicity", informează organizatorul evenimentului, Emagic.</p> <p>Live Nation a anunţat că Sting, acompaniat de live band şi orchestră simfonică, îşi va prelungi, vara aceasta, în Europa celebrul turneu mondial "Symphonicity". După nenumărate concerte sold-out susţinute în America de Nord, Europa şi Australia, turneul "Symphonicity" îşi va completa programul cu noi show-uri în Franţa, Germania, Italia şi Europa de Est.</p>

Turneul "Symphonicity" îl prezintă pe Sting într-o serie de concerte inedite, în cadrul cărora artistul interpretează cele mai cunoscute hituri din cariera sa, într-o nouă versiune, acestea fiind reorchestrate pentru aranjament simfonic.

Concertul de la Bucureşti, din data de 6 iunie, va fi organizat de Emagic. Biletele pentru acest eveniment vor fi disponibile începând de vineri, pe www.myticket.ro sau în reţeaua magazinelor Diverta, la mai multe categorii de preţ: 395 de lei, 295 de lei, 195 de lei şi 135 lei.


Turneul mondial "Symphonicity" este promovat la nivel internaţional de Live Nation şi produs de RZO Entertainment, în asociere cu Universal Music Management & Productions.

Având în spate o carieră strălucită, ce include numeroase albume premiate în repetate rânduri cu discul de platină, un număr impresionant de hituri, nenumărate premii şi vânzări record de aproape 100 de milioane de discuri în întreaga lume, Sting revine în atenţia fanilor cu cele mai cunoscute piese ale sale, reorchestrate de Jorge Jorge Calandrelli, David Hartley, Michel Legrand, Rob Mathes, Vince Mendoza, Steven Mercurio, Bill Ross, Robert Sadin şi Nicola Tescari. Selecţia de piese reinterpretate special pentru acest turneu cuprinde cele mai cunoscute hituri din perioada petrecută alături de trupa The Police - "Every Little Thing She Does Is Magic", "Roxanne", "Next To You" şi "Every Breath You Take" -, dar şi piese celebre ce definesc solida carieră solo a lui Sting - "Englishman in New York", "Fragile", "Russians", "If I Ever Lose My Faith in You", "Fields Of Gold" şi "Desert Rose", artistul fiind acompaniat pe scenă de un grup de muzicieni de succes: Dominic Miller (chitară), Rhani Krija (percuţie), Jo Lawry (voce) şi Ira Coleman (bass).


Prima incursiune a lui Sting în domeniul muzicii clasice a început odată cu albumul "Songs from the Labyrinth", lansat în 2006, la Deutsche Grammophon, materialul oferind o interpretare fascinantă, la lăută, a muzicii compozitorului John Dowland, din secolul al XVI-lea. După încheierea turneului ce a marcat reunirea trupei The Police, Sting s-a întors la pasiunea lui pentru combinarea genurilor muzicale, cu albumul "If On A Winter's Night...", care a debutat direct pe prima poziţie în clasamentul Billboard Classics.

Ca interpret solo şi membru al trupei The Police, Sting a primit nu mai puţin de 16 premii Grammy, două Brit Awards, un Glob de Aur, un Emmy, trei nominalizări la Oscar, trofeul Century Award oferit de Billboard Magazine şi titlul de Omul Anului, în 2004, din partea MusiCares, şi a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame şi Songwriters Hall of Fame.

Ultimele Stiri
abonare newsletter