Actualitate

Bercea Mondial a primit NUP în toate dosarele soluţionate de Parchet în ultimii 5 ani

<p align="justify">Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Adrian Aspra, a declarat, luni, pentru AGERPRES, că în prezent Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondial, este cercetat în două dosare penale şi, în anii anteriori, acesta a mai fost cercetat în alte şapte dosare soluţionate cu neînceperea urmăririi penale.</p> <p>Aspra a declarat că din anul 2005 şi până acum Sandu Anghel a mai fost cercetat în şapte dosare, pentru înşelăciune, evaziune fiscală şi lovire şi toate au fost soluţionate cu neînceperea urmăririi penale pentru că probele din dosare nu au demonstrat vinovăţia acestuia. <br /> <br />Procurorul a menţionat că nu a fost contestată soluţia dată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt în vreunul dintre aceste dosare.</p>

Adrian Aspra a mai spus că, în prezent, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt se instrumentează două cauze în care este cercetat Sandu Anghel, într-unul fiind acuzat de tentativă de omor calificat.

Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Sandu Anghel este cercetat şi pentru infracţiuni economice.
"Referitor la afirmaţiile făcute în presă de procurorul Eugen Iacobescu, în zilele de 19 şi 20 februarie 2011, facem precizarea că pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt se află în instrumentare şi o cauza penală având ca obiect cercetarea numitului Anghel Sandu, zis Bercea Mondial, pentru infracţiuni economice cu prejudicii importante pentru bugetul public", se arată în comunicat.

Bercea Mondial a fost arestat preventiv duminică, în urma unei decizii a Tribunalului Olt. Bercea Mondial este acuzat că şi-ar fi înjunghiat nepotul, Ionuţ Anghel, zis Mercedes. AGERPRES

 

abonare newsletter