Actualitate

Escrocherie la nivel înalt în Grecia. Turiștii români, în pericol să rămână fără bani în buzunare!

Infractorii din Grecia au adoptat o nouă metodă de înșelătorie ce poate lăsa turiștii fără bani cât ai clipi.

Turiștii români sunt în pericolul de a rămâne fără bani în buzunare | Foto: depositphotos.com Turiștii români sunt în pericolul de a rămâne fără bani în buzunare | Foto: depositphotos.com

 

 


Infractorii au găsit o nouă metodă prin care pot lăsa fără bani turiștii care aleg să plece în Grecia cu mașina personală. 

 


Autoritățile din Grecia, o destinație extrem de îndrăgită de români, au anunțat că infractorii au început să adopte din ce în ce mai des o nouă metodă de fraudă ce vizează turiștii care pleacă în vacanță cu mașina personală. 

Mai exact, escrocii lasă în parbrize mașinilor bilete în care pretind că șoferii mașinilor respective le-ar fi avariat autoturismele. De asemenea, hoții le cer șoferilor să plătească despăgubiri și să ofere datele personale la un anumit număr de telefon, precizând că există și martori care au observat pagubele.


Potrivit mai multor postări pe Facebook, se pare că încercările de a induce în eroare șoferii au fost înregistrate tot mai des în Grecia. De aceea, turiști români trebuie să fie foarte atenți și să se adreseze organelor de poliție competente când întâlnesc în parbrizul lor un astfel de bilet. 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com 

CITEȘTE ȘI:

Tentativă de fraudă, în Cluj, prin metoda „spoofing”. Un clujean s-a trezit cu un credit nesolicitat.

„Mesaj de la șef”, nou tip de fraudă online: „Infractorii cibernetici își perfecționează constant scenariile și tacticile de atac”

Ultimele Stiri
abonare newsletter