Actualitate

Vreme instabilă, cu maxime de 28 de grade și ploi. Prognoza meteo pentru Cluj.

Temperaturi în creștere și maxime de 28 de grade, sâmbătă, dar cu șanse mari de precipitații și instabilitate atmosferică. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 25 mai/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com Prognoza meteo pentru sâmbătă, 25 mai/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Sâmbătă, 25 mai, vremea va fi plăcută, iar temperaturile vor fi în creștere, astfel că maximele termice vor indica 28 de grade Celsius, iar valorile minime se vor situa între 20-28 de grade Celsius. 

 


Vremea caldă, care va fi resimțită în cea mai mare parte a țării și cerul senin vor face loc înnoărilor, mai ales în a doua parte a zilei și seara, astfel că sunt prognozate averse și descărcări electrice în zonele montane și submontane, inclusiv în zona de vest a țării. Cantitãţile de apã vor depãşi, izolat, 20-30 l/mp şi vor fi condiţii de grindinã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona Banatului.

În Cluj, vremea va fi caldă, cu un cer preponderent senin în prima parte a zilei, dar cu înnorări și șanse mai mari de ploaie după-amiaza. Vântul va sufla slab și moderat, iat temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius. 
Duminică, soarele va încălzi puternic, iar cerul va fi preponderent senin. Maximele termice vor atinge 26 de grade Celsius, cu șanse minime de precipitații. 
Vremea rămâne instabilă la începutul săptămânii viitoare, astfel că zilele cu soare vor alterna cu perioade de ploi, iar valorile termice maxime se vor situa între 26-27 de grade Celsius. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Nu scăpăm de vremea instabilă în Cluj. Zona de munte, sub cod galben de ploi torențiale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter