Actualitate

Vreme frumoasă și maxime de 30 de grade la început de weekend. Prognoza meteo pentru Cluj.

Vreme frumoasă și temperaturi în creștere, cu maxime de 30 de grade la început de weekend. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru vineri, 24 mai/Foto: monitorulcj.ro Prognoza meteo pentru vineri, 24 mai/Foto: monitorulcj.ro

 

 


Vineri, 24 mai, vremea se încălzește treptat în majoritatea regiunilor țării, însă în zona Banatului, Crișanei și a Carpaților Occidentali temperaturile vor fi puțin mai reduse, iar a doua parte a zilei va aduce înnorări temporare. Zonal, precipitațiile vor fi însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu precipitații slabe. 

 


Vântul va sufla slab spre moderat cu unele intensificări în vest, în zonele de munte și de deal. Temperaturile maxime se vor situa între 22 şi 30 de grade Celsius, iar cele minime între 7 şi 17 grade Celsius. 

În Cluj, vremea va fi călduroasă, cu un cer mai mult senin și cu șanse reduse de precipitații, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius. 


Zilele de sâmbătă și duminică vin cu maxime de 24-26 grade Celsius, însă mâine cerul va deveni preponderent noros, cu șanse crescute de precipitații. Duminică vremea se va îmbunătăți, cu un cer senin și temperaturi în creștere. Instabilitatea atmosferică se va accentua săptămâna viitoare, astfel că zilele cu soare vor alterna cu cele marcate de înnorări și ploi.  

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Nu scăpăm de vremea instabilă în Cluj. Zona de munte, sub cod galben de ploi torențiale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter