Actualitate

Șoferi băuți sau fără permis, pe drumurile din Cluj. Mai mulți conducători auto au rămas pietoni.

Plin de șoferi băuți sau cu permisul suspendat, la începutul acestei săptămâni, pe drumurile din Cluj.

Control trafic rutier/Foto: IPJ Cluj Control trafic rutier/Foto: IPJ Cluj

 

 


Polițiștii au oprit pentru verificări mai mulți șoferi, la începutul acestei săptămâni, pe drumurile din județul Cluj. Aceștia au constatat că mai mulți șoferi erau băuți, nu aveau permis sau circulau cu permisul suspendat. 

 


Șoferii băuți, sancționați de polițiști 

La data de 20 mai a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda, în cadrul activităților desfășurate pentru siguranța rutieră, au oprit pentru verificări un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa pe raza comunei Aiton.

„În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat o concentrație de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise”, transmite IPJ Cluj. 


Totodată, la data de 20 mai a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii Serviciului Rutier - Biroul Drumuri Naționale și Europene, au oprit în trafic un bărbat de 49 de ani, din comuna Căpușu Mare, care conducea o autoutilitară pe DN1E60, pe raza localității Gilău, pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.


Șofer fără permis de conducere, pe drumurile din Cluj

La data de 20 a.c., în jurul orei 08.40, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda, au oprit în trafic un tânăr de 30 de ani din județul Alba, care se deplasa pe raza comunei Petreștii de Jos.

În urma verificărilor, a rezultat că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 


Șofer cu permisul de conducere suspendat, pe drumurile clujene

La aceeași dată, un alt bărbat, de 34 de ani din municipiul Cluj-Napoca a fost depistat conducând un autoturism, deși avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

„Polițiștii Biroului Rutier Cluj au oprit mașina condusă de acesta pe strada Calea Mănăștur, ca urmare a nerespectării vitezei legale de către bărbatul în cauză.

Cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, transmite IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vitezoman surprins cu 173 km/h, în Jucu. Șoferul a rămas pieton pentru 120 de zile și a încasat o amendă pe măsură.

Ultimele Stiri
abonare newsletter