Actualitate

Una din victimele accidentului rutier din Bistrița-Năsăud, transferată la Cluj-Napoca. Un tânăr de 17 ani a murit, iar alte șapte persoane au fost rănite.

Una din victimele accidentului grav produs marţi seara în localitatea Petriş din judeţul Bistriţa-Năsăud, în urma căruia un adolescent a murit, iar alți șapte au fost răniți, a fost transferată la un spital din Cluj-Napoca.

Una din victimele teribilului accident rutier din Bistrița-Năsăud, transferată la un spital din Cluj-Napoca/Foto: Inspectoratul General pentru Situații de Urgență Una din victimele teribilului accident rutier din Bistrița-Năsăud, transferată la un spital din Cluj-Napoca/Foto: Inspectoratul General pentru Situații de Urgență

 

 


Adolescentul de 17 ani din Bistriţa care, potrivit cercetărilor făcute de poliţişti la faţa locului, conducea maşina implicată în accident, pe drumul forestier care leagă Petriş de Dealu Negru, a decedat.

Victimele teribilului accident, în stare stabilă

În mașina implicată în teribilul accident se mai aflau şapte tineri de 17 şi 18 ani. 


Una dintre victime a fost transferată la Timișoară, iar o alta a ajuns la un spital din Cluj-Napoca potrivit unei informări publicate miercuri de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU).

Alţi cinci tineri rămân internaţi în spitalul din Bistriţa, în stare stabilă.


CITEȘTE ȘI: 
Tânără de 17 ani, moartă în urma unui accident rutier în Timiș. Șoferul obținuse permisul de conducere de câteva zile.

„Cei şapte pacienţi policontuzionaţi în urma accidentului rutier de ieri (marţi - n.r.) din localitatea Petriş - 3 fete (cu vârste de 17 ani) şi 4 băieţi (doi cu vârste de 17 ani şi doi cu vârste de 18 ani) - au primit îngrijiri medicale specifice în cursul nopţii în Unitatea de Primire a Urgenţelor. 
În urma investigaţiilor clinice şi paraclinice, echipa medicală pluridisciplinară a decis transferarea la secţiile clinice de Chirurgie şi Ortopedie pediatrică din cadrul spitalelor clinice de urgenţă pentru copii din Cluj-Napoca şi Timişoara a două dintre tinere, care au suferit multiple traumatisme şi fracturi. 
Ceilalţi cinci pacienţi au rămas internaţi la secţiile Chirurgie generală şi ORL ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa şi în acest moment starea lor de sănătate este stabilă. Beneficiază de tratamentul şi îngrijirile medicale necesare”, potrivit reprezentanților Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița. 

Un tânăr de 17 ani implicat în accident a fost declarat decedat, acesta prezentând leziuni incompatibile cu viaţa.


Colegii săi de la Colegiului naţional „Andrei Mureşanu” din Bistriţa au depus, miercuri dimineaţa, flori şi lumânări aprinse în faţa unităţii de învăţământ, în memoria sa.

„De astăzi, holurile liceului păstrează doar ecoul paşilor tăi, dragul nostru Erik Ştefoi! Drum lin în lumina dimineţii anilor tăi!”, este mesajul postat, miercuri, pe pagina de socializare a colegiului.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier grav, în Copăceni. Doi bărbați au fost transportați de urgență la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter