Actualitate

Rupt de beat și fără permis de conducere, prins cu viteză excesivă prin centrul Clujului. Bărbatul a fost reținut.

Un bărbat de 43 de ani, din Brăila, a fost prins rupt de beat la volan, în timp ce gonea pe Bdul 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca, deși avea permisul de conducere anulat.

Pericol public! Șofer rupt de beat, prins cu viteză excesivă prin centrul Clujului/Foto: IPJ Cluj Pericol public! Șofer rupt de beat, prins cu viteză excesivă prin centrul Clujului/Foto: IPJ Cluj

 

 

Fără permis, mort de beat, prins cu viteză excesivă pe străzile din Cluj-Napoca

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 43 de ani, din municipiul Brăila, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Bărbatul a fost oprit în trafic de echipajul de poliție, pentru verificări, joi, 9 mai, în timp ce conducea un autoturism, pe Bulevardul 21 Decembrie din municipiul Cluj-Napoca, din direcția străzii Fabricii, cu viteză peste limita legală.

„Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta avea dreptul de a conduce anulat, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat”, informează, vineri, IPJ Cluj.  


Bărbatul a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate mostre biologice. 

În baza aspectelor constatate, polițiștii au dispus reținerea conducătorului auto pentru 24 de ore, fiind condus la un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.


Viteza şi indisciplina în trafic sunt principalele cauze care produc 40% dintre accidentele rutiere în România, potrivit reprezentanților CNAIR. Peste 1.540 de persoane și-au pierdut viața anul trecut în accidente rutiere tragice produse pe drumurile din România, înclusiv din cauza vitezei excesive, situație în care țara noastră se menține pe primele locuri într-un top negativ la nivel european în privința numărului de decese în accidente rutiere.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Șofer cu permisul de conducere suspendat, urmărit în trafic de polițiști pe străzile din Cluj-Napoca. Bărbatul a fost reținut.

Ultimele Stiri
abonare newsletter