Actualitate

200.000 de țigarete de contrabandă, descoperite în mașina unui bărbat pe autostrada A3. VIDEO

Contrabandă cu țigări. Polițiștii clujeni au depistat în mașina unui bărbat peste 200.000 de țigarete netimbrate.

200.000 de țigarete fără timbru fiscal au fost depistate în mașina unui bărbat pe autostrada A3/ Foto: IPJ Cluj 200.000 de țigarete fără timbru fiscal au fost depistate în mașina unui bărbat pe autostrada A3/ Foto: IPJ Cluj

 

 


200.000 de țigarete fără timbru fiscal au fost depistate în mașina unui bărbat pe autostrada A3.

„La data de 30 aprilie a.c. în jurul orelor 01:30, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Cluj, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A3 Turda-Borș, au interceptat în trafic, pe Autostrada A3, pe tronsonul Nădășelu-Câmpia Turzii o autoutilitară condusă de un bărbat, de 40 de ani, din județul Satu-Mare, despre care exista suspiciunea că ar transporta țigarete fără a avea aplicat timbru fiscal.
La controlul efectuat, polițiștii au constatat că acesta transporta 200.000 de țigarete, fără a avea aplicat timbru fiscal. Totodată, au fost ridicați 7.600 de lei, descoperiți asupra acestuia.
Polițiștii au procedat la confiscarea întregii cantități de țigarete și a celor 7.600 de lei, în vederea continuării cercetărilor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților în vederea dispunerii unei alte măsuri preventive.
În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Vamal.”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Epidemie tăcută cu efecte devastatoare. Are același efect ca fumatul a 15 țigări pe zi

Colete cu ţigări de contrabandă trecute din Ucraina în România cu ajutorul unei drone

Ultimele Stiri
abonare newsletter