Actualitate

Vreme frumoasă și maxime de 26 de grade. Prognoza meteo pentru Cluj.

În pragul minivacanței de 1 Mai, temperaturile se vor situa peste normalul perioadei, cu vreme bună și cer senin.

Prognoza meteo pentru marți, 30 aprilie/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com Prognoza meteo pentru marți, 30 aprilie/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Marți, 30 aprilie, valorile termice se vor situa peste cele specifice datei din calendar în majoritatea regiunilor țării. Cerul va fi preponderent senin, mai puțin în sudul țării, unde vor fi înnorãri temporare şi ploi slabe. 

Vântul va sufla moderat, cu intensificãri în zonele montane, iar temperaturile maxime se vor situa între 16 şi 26 de grade Celsius și minime cuprinse între 4 şi 14 grade Celsius.


În Cluj, dimineața va fi răcoroasă, cu un cer mai mult senin și șanse minime de precipitații, iar pe parcursul zilei temperaturile vor crește treptat. Vântul va sufla moderat, iar temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, iar cea minimă de 8 grade Celsius.

Ziua de 1 Mai vine cu temperaturi maxime de 23 de grade Celsius, și un cer mai mult senin, cu înnorări locale și temporare. Vremea se va menține călduroasă și în zilele următoare, însă în a doua parte a săptămânii cerul va fi marcat de înnorări. 


Potrivit meteorologilor, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile nordice. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vremea se încălzește, dar revin ploile! Prognoza meteo pe toată săptămâna.

Ultimele Stiri
abonare newsletter