Actualitate

Vitezoman de 23 de ani, prins cu 194 km/h pe DN1C. A rămas pieton pentru 120 de zile și a încasat o amendă pe măsură.

Pericol public pe drumurile din Cluj. Un tânăr de 23 de ani a fost prins, sâmbătă, în timp ce gonea cu o viteză amețitoare spre Gherla.

Teribilist la volan, prins cu 194 km/h pe DN1C/Foto: IPJ Cluj Teribilist la volan, prins cu 194 km/h pe DN1C/Foto: IPJ Cluj

 

 


Un șofer din Iclod, în vârstă de 23 de ani, a apăsat pedala de accelerație până la 194 km/h, fiind prins de polițiștii clujeni în afara localității Jucu. 

Teribilist la volan, pe DN1C

Sâmbătă, în jurul orei 17.00, polițiștii de la Rutieră au surprins cu aparatul radar pe sectorul drum DN1C, în afara localității Jucu, la km 23, un autoturism ce rula cu viteza de 194 de km/h înspre municipiul Gherla.


„La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 23 de ani, din comuna Iclod.
Acesta a fost sancționat de polițiști cu amendă în valoare de 3.300 lei și cu suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile”, informează, duminică, IPJ Cluj. 

CITEȘTE ȘI: 
Tragedii pe șoselele din România. Peste 1.540 de morți și circa 3.550 de persoane rănite în accidente rutiere, anul trecut.

Viteza şi indisciplina în trafic sunt principalele cauze care produc 40% dintre accidentele rutiere în România, potrivit reprezentanților CNAIR. 


Peste 1.540 de persoane și-au pierdut viața anul trecut în accidente rutiere tragice produse pe drumurile din România, înclusiv din cauza vitezei excesive, situație în care țara noastră se menține pe primele locuri într-un top negativ la nivel european în privința numărului de decese în accidente rutiere.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Viteza și indisciplina în trafic, printre principalele cauze ale accidentelor rutiere din România. Numărul șoferilor prinși cu viteză peste limită a crescut cu 21%, în ultimele zece luni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter