Actualitate

Halucinant! Un influencer și-a lăsat bebelușul să moară de foame! Îl „hrănea” doar cu „lumina soarelui"

Un bărbat care promovează un stil de viață vegan și raw pe rețelele de socializare și-a lăsat bebelușul în vârstă de o lună să moară de foame. L-a hrănit doar cu „lumina soarelui”.

Influencerul care și-a lăsat bebelușul să moară de foame. Foto: Maxim Lyutyi  / Facebook Influencerul care și-a lăsat bebelușul să moară de foame. Foto: Maxim Lyutyi / Facebook

 

 


Influencerul rus Maxim Lyutyi, în vârstă de 44 de ani, riscă 8 ani de închisoare. Bărbatul și-a împiedicat soția să îl alăpteze pe micuțul Kosmos. Potrivit apropiaților săi, însă, el era primul care își încălca regulile și consuma carne în secret. 

 


Adepții săi îl cunosc mai ales pentru marea atenție acordată lumii „verzi”, care de-a lungul anilor l-au determinat să adopte un stil de viață din ce în ce mai sensibil față de planetă. 

O filozofie în care credea atât de mult încât chiar i-a impus-o fiului său nou-născut. Convins că se poate hrăni doar cu energie solară, l-a lăsat să moară pe micul Kosmos, în vârstă de doar 30 de zile. 


Fanatism vegan extrem: Un influencer își lasă fiul să moară hrănindu-l cu „lumina soarelui"

Maxim Lyutyi a ajuns acum cătușe. Bărbatul a recunoscut că și-a împiedicat soția să alăpteze copilul și practic i-a provocat moartea din cauza malnutriției, scrie The Sun

Evenimentele s-au petrecut în martie anul trecut, dar abia în ultimele zile Lyutyi a decis să-și asume vina în timpul procesului împotriva sa. 


CITEȘTE ȘI: Bebeluș de 2 luni, bătut fără milă! Mama copilului, care lucrează în Armată, arestată preventiv

Era 8 martie 2023, când Lyutyi și soția lui, Oxana Mironova, 34 de ani, au ajuns la spital  pentru că fiul lor „părea obosit”. Nici nu a ajuns la clinică pentru că a murit pe drum. Cântărea doar 1,3 kilograme. 


„Lumină solară" fatală: Un influencer riscă 8 ani de închisoare

În timpul procesului, bărbatul a încercat să dea vina pe soția sa, care a fost și ea arestată. Influencerul e descris drept un „fanatic” al alimentației vegane, dar în realitate ar fi consumat carne pe ascuns. 

Închis într-o închisoare din Rusia, riscă o pedeapsă de 8 ani.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Băutura naturală cu efect energizant, mai eficientă decât cafeaua. Te scapă de oboseală și ține de foame.

abonare newsletter