Actualitate

„Masturbator” dintr-un autobuz din Cluj-Napoca, condamnat la închisoare și muncă în folosul comunității

Un bărbat de 56 de ani, care s-a masturbat în două autobuze din Cluj-Napoca, a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri, scrie clujust.ro

Un bărbat de 56 de ani, care s-a masturbat în troleibuzul din Cluj-Napoca, a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri/ Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook Un bărbat de 56 de ani, care s-a masturbat în troleibuzul din Cluj-Napoca, a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri/ Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Potrivit clujust.ro, un bărbat de 56 de ani, care s-a masturbat pe troleibuzul de pe linia 6 din Cluj-Napoca, a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri și 80 de zile de muncă în folosul comunității.

 


Potrivit rechizitoriului, faptele s-au petrecut în perioada 22 octombrie 2021 – 11 aprilie 2022, în timp ce bărbatul călătorea cu autobuzul pe traseul Piața Mărăști – Pod IRA. Procurorii au reținut că bărbatul a săvârșit acte sexuale explicite, în timp ce interacționa vizual cu pasagere de sex feminin, masturbându-se, respectiv imitând astfel de acte sexuale cu ajutorul unei jucării sexuale.

„În data de 22.10.2021 în jurul orelor 07:10, persoana vătămată circula cu autobuzul liniei 6 spre stația IRA. Inculpatul a urcat în același mijloc de transport, în care se aflau și alți pasageri (…) și-a scos penisul de pantaloni, mascându-l față de privitorii din față cu un ruscac, și s-a masturbat în timp ce s-a întors spre persoana vătămată (…) În data de 11.04.2022 inculpatul a urcat în același mijloc de transport și s-a așezat în spatele martorei (…) scoțând din rucsac o jucărie sexuală”, se arată în actele depuse la dosar.


Citește continuarea articolului pe clujust.ro

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cătălin Cherecheș a fost extrădat din Germania și urmează să ajungă în România. Fostul primar a fugit din țară înaintea condamnării la închisoare.

Pedepse de până la 10 ani de închisoare pentru infracțiunile de mediu, aprobate de Parlamentul European. Tăierile ilegale de arbori, pedepsite aspru.

Ultimele Stiri
abonare newsletter