Actualitate

Un cort amplasat pe malul lacului din Ciurila a luat foc. Un bărbat a suferit arsuri ușoare - FOTO

Un cort amplasat pe malul lacului la Ciurila a luat foc. A fost stins de un pompier aflat în timpul său liber.

Un cort amplasat pe malul lacului din Ciurila a luat foc. FOTO: ISU Cluj Un cort amplasat pe malul lacului din Ciurila a luat foc. FOTO: ISU Cluj

 

 


Un incendiu a pornit sâmbătă dimineață la un cort amplasat în apropierea lacului din comuna Ciurila. Pentru evacuarea unuia dintre ocupanții cortului, a intervenit un pompier aflat în timpul liber. 

 


Bărbatul evacuat a suferit arsuri ușoare la brațe, dar și o intoxicație cu fum, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit pentru a stinge un incendiu care s-a manifestat la un cort de camping, pentru două persoane, amplasat în apropierea lacului din comuna Ciurila. În cort dormeau doi bărbați, iar unul dintre ei s-a autoevacuat imediat. Celălalt a fost evacuat de către un pompier de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca. Colegul nostru se afla la rândul său în timpul liber și dormea într-un cort situat în vecinătate. În plus, pompierul a contribuit la operațiunile de stingere a cortului, alături de echipajul sosit de la Turda. Referitor la bărbatul evacuat, acesta a suferit ușoare arsuri la membrele superioare, precum și o intoxicație cu fum, fiind în permanență conștient și cooperant. În cele din urmă, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri suplimentare de către o ambulanță SAJ”, a transmis ISU Cluj.


Cel mai probabil, incendiul a pornit de la o pătură care a ajuns în contact cu un aparat de încălzit, mai arată pompierii.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu pe strada Dunării din Cluj-Napoca. FOTO

abonare newsletter