Actualitate

Vitezoman prins cu 201 km/h, în Jucu. A rămas fără permis și amendat pe măsură.

Un tânăr de 22 de ani a fost prins cu viteză de raliu pe DN1C, în Jucu.

Tânăr de 22 de ani, prins cu 201 km/h pe DN1C/Foto: IPJ Cluj Tânăr de 22 de ani, prins cu 201 km/h pe DN1C/Foto: IPJ Cluj

 

 


În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 01.30, polițiștii de la rutieră au înregistrat cu aparatul radar, pe DN1C, în localitatea Jucu, un autoturism condus cu viteza de 201 km/h pe un sector cu limită de viteză de 70 km/h, în direcția Cluj-Napoca – Gherla. 

 


„La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr, de 22 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 3.300 de lei, precum și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 120 de zile”, informează, joi, IPJ Cluj. 

CITEȘTE ȘI: 
Viteza și indisciplina în trafic, printre principalele cauze ale accidentelor rutiere din România. Numărul șoferilor prinși cu viteză peste limită a crescut cu 21%, în ultimele zece luni.

Viteza şi indisciplina în trafic sunt principalele cauze care produc 40% dintre accidentele rutiere în România, potrivit reprezentanților CNAIR. 


Peste 1.540 de persoane și-au pierdut viața anul trecut în accidente rutiere tragice produse pe drumurile din România, înclusiv din cauza vitezei excesive, situație în care țara noastră se menține pe primele locuri într-un top negativ la nivel european în privința numărului de decese în accidente rutiere.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vitezoman prins cu 171 km/h, pe DN1. Șoferul a încasat o amendă usturătoare și a rămas pieton pentru 120 de zile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter