Actualitate

Autobuz CTP, implicat într-un accident, pe strada Aurel Vlaicu. Trafic blocat pe două benzi, coloană de autobuze până în Piața Mărăști. FOTO/ VIDEO

Un accident rutier, cu implicarea unui autobuz, s-a produs pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca. Paramedicii SMURD intervin. Trafic dificil din cauza evenimentului rutier.

Accident rutier pe strada Aurel Vlaicu/Foto: monitorulcj.ro Accident rutier pe strada Aurel Vlaicu/Foto: monitorulcj.ro

 

 


Un accident rutier produs în zona străzii Aurel Vlaicu din cartierul Mărăști a dat peste cap traficul din zonă. Echipajul SMURD a fost solicitat la fața locului. 

 


„A fost înregistrat la dispeceratul integrat un apel automat al unui autoturism, emis în caz de accident, localizat pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului a fost alocat un echipaj SMURD, care evaluează dacă este necesar consultul vreunei persoane”, informează ISU Cluj.

Mai multe autobuze au fost blocate în zona stației Constantin Prezan. Traficul în zonă se defășoară cu dificultate. 


Blocaj în trafic în urma unui accident rutier produs pe strada Aurel Vlaicu/Foto: monitorulcj.ro
Accident rutier pe strada Aurel Vlaicu/Foto: monitorulcj.ro

La fața locului acționează echipajele de prim-ajutor. O femeie a primit ajutor medical din partea medicilor de la Ambulanță. 

„Un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca și trei echipaje SAJ au intervenit la un accident rutier petrecut pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Cluj-Napoca. 
La fața locului au fost găsite un autobuz și un autoturism avariate, fără persoane încarcerate în acestea. 
Echipajele operative au consultat și acordat primul ajutor calificat unui număr de șase persoane, cu vârste cuprinse între 50 și 60 de ani, care se aflau în autobuz în momentul accidentului”, potrivit ISU Cluj


Ulterior, acestea au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări persoanele erau conștiente, cooperante și prezentau diverse traumatisme.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier pe strada Câmpului. În urma impactului, un autoturism a ricoșat într-un stâlp. Un bărbat a ajuns la spital.

abonare newsletter