Actualitate

Vreme cu temperaturi ridicate și ploi. Prognoza meteo pentru Cluj.

Vreme cu temperaturi ridicate la început de săptămână. Ploile își fac simțită prezența în aproape toată țară.

Prognoza meteo pentru luni, 11 martie/Foto: monitorulcj.ro Prognoza meteo pentru luni, 11 martie/Foto: monitorulcj.ro

 

 


Luni, 11 martie, vremea se menține predominant închisă și va ploua în cele mai multe regiuni ale țării. Temperaturile maxime vor ajunge la 20 de grade Celsius. 

 


Vreme călduroasă pentru această perioadă din an, însă cerul devine predominant noros, cu precipitații în jumãtatea de sud-vest a ţãrii şi pe arii restrânse în restul țării. Valorile termice se vor menţine peste cele normale la aceastã datã, cu maxime ce se vor încadra în general între 10 şi 20 grade Celsius şi minime între 2 şi 9 grade Celsius. Izolat vor fi condiţii de ceaţã. La altitudini mari la munte, precipitaţiile vor fi sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va avea intensificãri temporare în majoritatea zonelor, cu viteze în general de 45…60 km/h, iar la altitudini mari la munte, rafalele vor depãşi 80…90 km/h.

În Transilvania, temperaturile ajung până la 17 grade, cu un cer predominant noros și posibile reprize de ploaie, iar vântul poate ajunge la viteze de 60 de km/h.


În Cluj vremea se ma menține închisă, vântul va sufla moderat, fiind posibile câteva reprize de ploaie. Temperaturile maxime vor atinge 16 grade Celsius, în timp ce valorile minime se vor situa în jurul a 6-7 grade Celsius. Marți, vremea va rămâne mohorâtă, însă maximele zilei vor atinge în continuare 14-15 grade Celsius. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vreme schimbătoare, în martie, la Cluj. De la zile cu temperaturi ca vara, la minime negative și lapoviță.

abonare newsletter