Actualitate

Șofer, amenințat în trafic, la Cluj: „A zis că îmi rupe picioarele dacă mai trec pe acolo!”

Un tânăr din Cluj a povestit, pe rețelele de socializare, că a fost amenințat pe o stradă din Cluj de un alt participant la trafic. El a cerut sfatul altor șoferi pe un grup de profil.

Șofer, amenințat de un clujean, în trafic. FOTO: Facebook/ Info Trafic Cluj-Napoca Șofer, amenințat de un clujean, în trafic. FOTO: Facebook/ Info Trafic Cluj-Napoca

 

 


Un tânăr mutat la Cluj-Napoca a relatat, pe rețelele de socializare, că un șofer clujean care bloca circulația pe o stradă, staționând pe partea carosabilă, l-a amenințat „că îi rupe picioarele” dacă îl mai prinde pe această stradă. 

 


„Mi-a spus un prieten la un moment dat «Vino aici la Cluj că sunt oameni cu bun simț. O să vezi că nu se compară cu alte orașe din România». În dimineața asta am dat de acest domn care a blocat strada și a venit la geam să-mi zică ca e strada privată și că îmi rupe picioarele dacă mai trec pe acolo, eu având mașină înmatriculată in alt județ. Voi ce spuneți despre această situație? Să mă duc până la poliție? Cu astfel de oameni eu zic că nu ajungem nicăieri”, a scris acesta pe un grup de șoferi din Cluj.

Postarea tânărului pe rețelele de socializare. FOTO: Captură grup Facebook

Tânărul a primit zeci de comentarii la postare, majoritatea șoferilor criticând atitudinea șoferului clujean care l-a amenințat, și îndemnându-l pe acesta să îi facă plângere la poliție:


„Eu zic să chemi poliția și să depui plângere pt amenințare…și apoi să îți transcri mașina pe cluj ca să plătești aici impozit…ca așa e corect…”, a arătat un clujean.

„Art 339 cod penal(oprirea circulației sau îngreunarea acesteia ) e infracțiune!!!”, a răspuns alt internaut.


„Băștinașii Clujului nu au străzi private. Ei locuiesc în comunitate, se ajută cu vecinul. O fi mașină înmatriculată la Cluj, dar băștinaș nu e sigur”, a reacționat alt șofer.

„Sunt oameni civilizati in judetul Cluj...dar pe cale de disparitie! Incet incet..vor predomina genul de oameni precum acesta!”, a mai răspuns un internaut.


„Fiecare oras cu poamele lui, dar sunt sigur ca nici domnul cu bmw nu e clujan pur. Eu zic sa mergi la poliție”, l-a îndemnat alt sofer.

„Mergi la poliție și gata. Poate nu va face nimic poliția de data asta dar dacă se repetă situația, cu tine sau cu altcineva, numele și numărul de la mașină vor fi în baza de date și va fi încadrat ca a doua faptă. Nu te costă nimic o sesizare la poliție”, a răspuns alt clujean.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mai rău ca în junglă. Bătaie în trafic cu pumni și picioare, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter